Elaine Page – The ultimate Collection
1. Don’t Cry For Me Argentina 2. Memory 3. Ave Maria
4. I Don’t Know How To Love Him 5. What I Did For
Love 6. One Night Only 7. Sometimes 8. Unchained
Melody 9. I Know Him So Well 10. Sorry Seems To Be
The Hardest Word 11. For You 12. La Vie En Rose 13. I
Dreamed A Dream 14. As If We Never Said Goodbye 15.
With One Look 16. The Prayer 17. I’m Still Here 18. It’s
Raining On Prom Night 19. What A Feeling 20. Be On
Your Own


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Elaine Page – The ultimate Collection”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *